homevisie en werkwijzebranches en productenover marioncontact
kernkwaliteiten

aanbevelingen

marion

"Hartog van Banda heeft altijd een lange termijnvisie voor ogen: niet alleen het probleem nu oplossen, maar ook de garantie voor een borging op de lange termijn zoveel mogelijk veilig stellen."

Marion
Hartog van Banda

Aanbevelingen

Jody Cath, Raad van Bestuur Stichting Samenwerkende Zorgvoorzieningen:

“Marion heb ik leren kennen als een gedreven interimmanager. Ze is een harde werker die in korte tijd een situatie kan analyseren en in staat is om op een positieve manier haar steentje bij te dragen aan een veranderingsproces. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Daarnaast is zij in staat "de vinger op de zere plek te leggen" en feedback te geven. Haar intuitie is goed ontwikkeld. Kortom een prima interimmanager.”

Monique Dongelmans, Directeur Kinderopvang Mundo:

“Marion heeft bij mij een interim opdracht gedaan. Zij heeft een aanzet gemaakt tot de integratie van 2 bedrijven. Zij heeft een zeer doortastende en doelgerichte aanpak. Is gedreven en zeer bekwaam.
Dit doorspekt met een zeer vriendelijke en menselijke basis houding maakt dat het een zeer succesvol project is geweest."
Service Category: interimopdracht;
Year first hired: 2007;
Top Qualities: Great Results, Personable, Creative.”

Fons Groen, abcd-management:

“Marion is een buitengewone en veelzijdige interimmanager, coach en trainer. In staat tot het aangaan van verbinding en communicatief buitengewoon sterk. Weet wat er gedaan moet worden en pakt door waar dat nodig is. Blijft rechtop staan onder grote druk. Is zeer plezierig in de omgang, betrouwbaar en vol humor. Een aanrader!"

Jiska van den Hoek, programmamanager GGZ Nederland:

Marion is snel en accuraat in het analyseren van organisaties en handelt daarnaar. Laat mensen zoveel mogelijk in hun waarde bij haar doelgerichte interventies. Straight in leidinggeven, zet duidelijke lijnen uit maar staat ook open voor suggesties en eigen initiatief. Haar energie en 'schwung' maakt dat ze in korte tijd veel voor elkaar krijgt. Haar energielevel wordt door weinig anderen geëvenaard!"